Han kan köpa vad som helst och han gör allt annat än att hymla med det. Nu berättar Dan Bilzeran, mer känd som Instagram-kungen, om varför han har ett behov att visa upp pengar, kvinnor och vapen.

Vapen, bröst och cash – 33-åriga Dan Bilzeran är Instagrams största Playboy. Och förmodligen den mest douchiga också. Via hans Instagram, där han beskriver sig själv som “skådis/astronaut/skithål”, får hundratusentals följare ta del av bilder på allt från lyxbåtar till vapen, pengahögar, tjejer och lyxbilar.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Dans extravaganta liv som pokerspelare, miljonär och grundare till den pokersida som gör att han i dag är god för 600 miljoner kronor. Men också om Dans vilda livsstil med lite sömn och mycket fest som bidragit till att han har drabbats av två hjärtattacker och en blodpropp i lungan.

Nu berättar Dan, som blivit lite av en snackis om vad det är som lett honom in i en värld fylld av kickar.

– Jag är som ett vuxet barn. Men det är inte så att jag kallar mig Instagrams Kung. Jag lägger ut vad folk vill se och det bara hände, berättar han för Daily Mail.

Pappa i fängelse

Men att visa att han kan köpa vad som helst handlar om mer.

– I grund och botten fick jag inte ton av uppmärksamhet som barn. Jag antar att det är därför jag är en sådan flaschig galning, säger han vidare till tidningen.

Nätkändisen har även haft familjeproblem. I ung ålder åkte Dans pappa in i fängelse efter att han blåst företag på pengar.

För Daily Mail berättar Dan också:

– Folk kan inte förstå hur det är att vinna över tio miljoner dollar på en dag, eller att förlora fem på en kväll. Bara att veta att du har förlorat ett riktigt fint hus eller vunnit tio Bugatis…när du lägger fram det så är det verkligen svårt att smälta förlusterna. Det är svårt att ha fötterna på jorden. Jag vet att jag inte har det. Jag vet att jag måste dra mig tillbaka snart.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att ta del av Dans liv.

Gillar du den här recensionen? Anmäl dig till våra helt kostnadsfria veckoliga nyhetsbrev. Ange ditt namn och din mejladress för att få våra dagliga recensioner!

Namn

Mejladress

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here